Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Detaily o Retaliation DLC pro Mass Effect 3

Znesnadní dosažení konečného vítězství.

EA úderem šesté hodiny večerní oznámili detaily o nadcházejícím multiplayerovém přídavku Retaliation pro Mass Effect 3. Bude zdarma k dispozici na Originu a Xbox Live od 9. října, na PSN den poté. Pro bezproblémovou instalaci bude potřeba nainstalovat nejnovější patch. Níže citujeme oficiální popisek vlastností DLC od EA Czech, od nichž pochází i obrázky spolu s trailerem.

Nové "hazardní" verze existujících map - Boj bude probíhat na šesti mapách se standardní rotací Firebases uprostřed různých nástrah a pastí. Připravte se na útok přírodních živlů v podobě kyseliny, blesků, záplav, písečných bouří, rojů hmyzu a bílé tmy!

Nová nepřátelská frakce - Opět na vás zaútočí Sběrači v následujících třídách: Praetorian, Scion, Abomination, Trooper a Captain. Objevují se také zprávy, že Cerberus posílil Dragoon a Gethové začali v boji používat nový typ dronů.

Nové odemykatelné zbraně - Sběrači jsou vybaveni novými účinnými zbraněmi. Patří mezi ně Collector Assault Rifle, Sub-Machine Gun a Sniper Rifle. Odemkněte si je a doplňte si svůj arzenál.

Nové odemykatelné sady pro jednotlivé třídy - Pokračující válka vtáhla do děje nové postavy. Je to například Turian Havoc Soldier či Turian Ghost Infiltrator, další pak budou následovat v příštích týdnech.

Nová vylepšení - Zbraně si můžete doplnit o tři nové modifikace munice a vyztužit bojové obleky pěti novými vylepšeními.

Nové výzvy v multiplayeru - Myslíte si, že patříte mezi nejlepší vojáky Aliance? Začněte sledovat své výsledky v databázi výzev. Za splnění různých úkolů v multiplayeru získáte tituly a stužky, které se budou objevovat vedle vašeho jména ve hře. Dosažené výsledky můžete porovnávat s přáteli.

Nový trailer z tohoto DLC

V rámci systému Mass Effect 3 Galaxy at War se úspěchy z kooperativní části pro více hráčů promítnou do hlavní kampaně pro jednoho hráče Mass Effectu 3, kde velitel Shepard shromažďuje síly z celé galaxie, aby ji jednou provždy zbavil hrozby ze strany Reaperů. V multiplayeru se hráč ocitá v roli vojáka jednotky speciálního nasazení, jenž je vyslán chránit zdroje a prostředky k úspěšnému vedení války.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments