If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

EA lokalizují Need for Speed: Most Wanted

Nejen samé sporty.

Vlastní zpráva - Skoro se zdálo, že jedinými podzimními lokalizacemi od EA Czech budou sporty NHL 13 a FIFA 13. Nicméně na poslední chvíli se k nim přidá ještě jedna hra, u které bychom to dopředu určitě netipovali. Jednak kvůli obecně složitějšímu překládání onlinovek s častými aktualizacemi a druhak kvůli ne zase tak báječným prodejům této série v ČR.

Každopádně jak dnes ráno Eurogameru prozradil šéf marketingu domácí pobočky Electronic Arts Dušan Benža, české titulky bude obsahovat i PC verze Need for Speed: Most Wanted. Dosud se mělo za to, a uvádí to stále i většina obchodů, že tyto závody měly být pouze v angličtině s českým manuálem.

Jedinou větší hrou od EA na podzim, která nebude přeložená, tak zůstává Medal of Honor: Warfighter, který se nevydá ve šlépějích předchůdce Battlefield 3. Nicméně u titulů ze začátku příštího roku by to v tomto směru mělo být fandům návratů starých značek vynahrazeno.

Nejnovější přírůstek NFS od Criterionu, tzn. opět takový spíš Burnout v otevřeném městě a okolí, vyjde koncem tohoto měsíce také pro konzole (vč. podpory hlasových povelů na Kinectu pro změnu výbavy za jízdy), které zůstanou v původním znění - více v našich E3 dojmech nebo kompletním zpravodajství.

Princip fungování singleplayerové kampaně NFS: Most Wanted

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Need for Speed: Most Wanted (2012)

iOS, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments