If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vysvětlení různých druhů obtížnosti v Hitman: Absolution

Pět obtížností pro všechny hráče.

V Hitman: Absolution na hráče čeká celkem pět různých obtížností a každý si tak může vybrat, jaká mu bude vyhovovat nejvíc. Hra je díky tomu přístupná jak začátečníkům, tak i hitmanovským harcovníkům, kteří jsou se sérií od počátků.

Nejvíce je ovlivněna při různých nastavení obtížnosti vzdálenost mezi checkpointy, instinkt a AI nepřátel.

Enhanced: Easy - Nepřátelé v pohodě zlikvidujete jako byste byli supermani. V podstatě jste nezastavitelní ať se rozhodnete všechny vystřílet nebo použít spíše stealth techniku postupu. Můžete aktivovat i více checkpointů, regeneruje se vám instinkt a instinkt vám také radí, co dělat. Nepřátelé reagují mnohem pomaleji.

Enhanced: Medium - Aby Agent 47 prošel celou hrou nespatřen už může být trochu obtížnější, ale pořád máte po ruce zbraně, abyste se dostali z potíží. Také je zde více checkpointů, ale instinkt neregeneruje.

Professional: Hard - Zde bude více nepřátel, budou rychlejší a abyste se jim vyhnuli, musíte mít všechny vaše kroky precizně načasované. V této obtížnosti můžete zcela vypotřebovat svůj instinkt, ten vám také nebude radit co dělat.

Professional: Expert - Musíte za každý postup bojovat, a to většinou bez použití kulek. Nejsou zde ani checkpointy.

Professional: Purist - Opravdová hardcore obtížnost, kde není žádný HUD, žádný interface, žádná pomoc. Pouze zaměřovací křížek.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Hitman Absolution

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments