If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Uncharted, Killzone nebo God of War také na PC?

Díky Gaikai by to mělo být možné.

Počátkem tohoto roku Sony koupilo cloudovou službu Gaikai, díky které máte možnost streamovat do svého počítače hry, aniž byste si je museli instalovat. A teď nám bylo naznačeno, co tato spolupráce bude znamenat. Dokonce by to mohlo znamenat, že exkluzivní PS3 tituly jako série Uncharted, Killzone nebo God of War by se docela klidně mohly objevit na PC.

Oficiální Gaikai stránka totiž byla aktualizována a k vidění je tam na obrázcích spousta PS3 exkluzivních her. Jenom na hlavní stránce jsou vidět obrázky z Uncharted: Drake's Fortune, God of War 3 nebo Killzone.

Když se ovšem proklikáte hlouběji, můžete vidět obrázky her jako Metal Gear Rising, Mass Effect 3, LittleBigPlanet nebo inFamous.

Nějakou dobu se spekuluje, že by spolupráce Sony a Gaikai mohla znamenat zabudování streamování her přímo do Sony Bravia televizorů. Otázkou je, proč by si pak lidé vůbec kupovali konzoli?

Zajímavé hlavně je, že Gaikai začínalo jako služba pro PC, takže jakmile se jednou spustí streamování Playstation her, není nejmenší problém převést to i na PC. Zahráli byste si rádi na svém notebooku nebo stolním počítači Uncharted nebo God of War?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments