Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Téměř všichni recenzenti jsou z Forza Horizon nadšení

Hra opět sbírá samé devítky.

Zdá se, že nám opravdu začíná opět bohatá herní sezóna. Po kriticky velmi úspěšných hrách XCOM: Enemy Unknown a Dishonored je tu zdá se další. Také závodní hra Forza Horizon pro Xbox 360 sbírá nadšené recenze.

Destructoid udělil nové Forze devítku a píší, že mixuje autentické závodění s otevřeným světem, čímž vytváří hru, která by se měla líbit jak hardcore jezdcům, tak i víkendovým závodníkům. K dispozici máte podle nich obrovský svět plný zábavných závodů, ale to vše je vybudované na léty prověřené Forza technologii.

Britký Eurogamer také udělil hře devítku a píší, že "Forza Horizon je velká, zábavná hra, která konečně dokázala spojit realistické závodění s otevřeným světem".

Poměrně méně nadšený byl ale například Polygon, který ohodnotil hru šestkou a říkají, že Forza Horizon zcela nevyužívá svého potenciálu. Podle nich "jejich otevřený svět působí prázdně a pustě, a ani ekonomický model není úplně bezchybný".

Forza Horizon u nás vychází 26. října za 1299 Kč (předobjednat si ji můžete zde). K dispozici bude ale také v limitované edici, která nabídne speciální design krabičky, lístek na závodní festival Horizon (přístup k exkluzivnímu obsahu na Xbox LIVE), balíček s 5 auty (dostupný v den vydání), členství VIP a balíček aut, balíček Horizon Accelerator Token, a pět exkluzivních skinů pro auta. Především získáte pětici žhahvých vozidel - 2012 Audi R8 GT Spyder; 2011 Koenigsegg Agera; 2011 Lamborghini Sesto Elemento; 2012 Pagani Huayra; a 2011 RUF Rt 12 R. Limitovanou edici můžete předobjednat zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Forza Horizon

Xbox 360

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments