Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Na internet uniklo celé Halo 4, nejspíš z továrny

Microsoft se snaží zjistit, jak k tomu došlo.

Děje se to s každým novým vydáním Halo série, stalo se to i tentokrát. Opět unikla na internet plná, kompletní hra několik týdnů před oficiálním vydáním.

Halo 4 má být v prodeji až do 6. listopadu, ale na Xbox Live je vidět, že hru již hraje spousta lidí. Ti ovšem z Xbox Live rychle mizí, protože Microsoft intenzivně banuje účty, které mají hru v profilu.

Microsoft se nechal pouze slyšet, že spolupracují s policií a jejich vlastním bezpečnostním týmem, aby šíření hry na internetu zamezili, ale to se jim jen stěží podaří. Zaměřují se také na to, odkud hra unikla a bude to nejspíše přímo továrna, kde se disky lisují.

Kreativní ředitel Halo 4, Josh Holmes z 343 Industries, únik kopie na svém Twitteru víceméně potvrdil, když napsal, že na hře pracoval tři roky, a aby se lidé vyhýbali spoilerům, které internet zcela jistě po úniku zaplaví. O víkendu se na YouTube dokonce objevilo video ukazující projití celé kompletní hry.

Během leaku bylo také zjištěno, že na druhém disku Halo 4 jsou multiplayerová data, která mohou být nainstalovaná na disk Xboxu.

20 minut hraní hlavní kampaně v Halo 4

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Halo 4

Xbox 360

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments