If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zítřejší 1.05 patch do Diablo 3 učiní hru složitější

Přidává do hry Monster Power.

Už vám přijde Diablo 3 příliš jednoduché? Chtěli byste ho mít složitější a mít za to i větší odměny? Zítra vychází patch verze 1.05 se svými Monster Power, které přesně tohle umožní.

Jakmile bude patch aplikovaný (kvůli tomu přes noc nepůjdou servery), Monster Power si musíte zapnout v menu. Tím získáte 10 levelů Monster Power, které můžete aplikovat. Každý level dává monstrům více zdraví a mají větší sílu, respektive vám způsobují větší damage. Zároveň vám ale jejich zabití dá více XP bodů a také budete mít větší šanci nalézt po nich více zlata a magických předmětů.

Monster Power 10 zvyšuje na obtížnosti Normal, Nightmare a Hell zdraví monster o 400 procent a jejich damage o 200 procent. XP se vám po jejich zabití zvýší ale také o 200 procent a nalezené zlato a magie o 100 procent.

Na obtížnost Inferno už je Monster Power 10 tak trošku šílenost. Zdraví nepřátel se zvýší o 3439 procent a jejich damage o 371 procent. Získané XP se vám zvýší o 160 procent, magie a zlato o 250 procent. Získáte také 100 procentní šanci, že dostanete z monstra bonusový předmět. Na Inferno obtížnost jsou také všechna monstra automaticky na levelu 63, což znamená, že z nich padají samé hezké věci.

Patch 1.05 přidává do hry také událost Infernal Machine, která vám může přinést legendární Hellfire Ring. Tento předmět ale nesmí být prodáván na aukci. Hellfire Ring zvyšuje zkušenosti o 35 procent, má čtyři místa na magická vylepšení a když útočíte, je tu šance vzniknutí explozivní ohnivé koule, která zvýší útok o 170 až 200 bodů.

Ale co si budeme povídat, je fakt HODNĚ složité prsten získat…

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
PC
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments