Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Lidé se víc těší na Halo 4 než na Black Ops 2

Vychází to alespoň z amerického průzkumu trhu.

Nielson Game Rank Report zkoumá americký trh a zjistil zajímavou věc. Lidé se víc těší v nadcházející sezoně na Halo 4 než na Call of Duty: Black Ops 2. Ale jen o kousek.

Nielson dává v USA dohromady prodejní čísla jednotlivých her a dělá také odhady, na co se hráči těší. Halo 4 a Black Ops 2 dostali takzvaný Game Rank oba 99 procent, což znamená, že se na obě hry těší zákazníci téměř totožně, ale Halo 4 má náskok o 0,25 bodu.

Hned za nimi je na třetím místě Assassins Creed 3, což asi nikoho příliš nepřekvapí. Poměrně překvapením ale je, že na čtvrtém místě byl Resident Evil 6. Dále pak NBA 2K13, které se stalo prodejním hitem, na šestém místě je Need for Speed: Most Wanted, až na sedmém je pak Medal of Honor: Warfighter. Jak se zdá, tahle značka musí ujít ještě dlouhou cestu, než bude konkurovat Call of Duty sérii. Na osmém místě je vyloženě americká záležitost WWE 13, profesionální wrestling.

Poslední dvě místa v první desítce uzavírají Hitman: Absolution a Fable: The Journey v Xbox 360 žebříčku. Do PS3 žebříčku se ještě dostala hra 007: Legends a LittleBigPlanet Karting. U konzole Wii jsou to samé Just Dance 4, Zumba Fitness Core, Lego: Lord of the Rings nebo Just Dance: Disney Party. Inu, Wii holt není úplně pro hardcore hráče.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Halo 4

Xbox 360

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments