Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ultimátní edice BioShock Infinite bude mít monstrózní sošku

Vytvořil ji kreslíř ze System Shocku, Thiefa a BioShocku.

BioShock Infinite bude vydán ve dvou speciálních edicích, jak prozradil šéf Irrational Games Ken Levine.

Ultimate Songbird Edition je rozhodně nejvybavenější. Obsahovat totiž bude 24 centimetrů vysokou sošku úhlavního nepřítele ze hry. V USA bude stát tato edice 150 dolarů, což je v přepočtu nějakých 2850 korun.

"Je to nejlepší soška vůbec," říká Ken Levine. Designoval ji koncepční kreslíř Robb Waters, který vymyslel například Little Sisters z BioShocku, ale pracoval také na System Shock nebo Thief.

Mezi dalšími bonusy bude 64 stránková knížka s nákresy, 25mm figurka Handymana, propagandistický plakát, přívěšek na klíče a digitální soundtrack. Samozřejmě nebudou chybět také speciální in-game předměty jako speciální schopnosti Bull Rush, kterými zlikvidujete nepřátele při boji na blízko, Extra! Extra!, které vám přináší peníze při poslouchání audiologů a Betrayer, kdy nepřátelé při umírání efektně explodují.

Standardní speciální edice pak bude obsahovat vše výše zmíněné kromě sošky a bude za 80 dolarů, v přepočtu zhruba 1510 Kč. V Evropě by měly být předobjednávky spuštěny 22. října. Jak to bude v Čechách, o tom vás budeme samozřejmě informovat.

BioShock Infinite má vyjít 26. února 2013 po několika odkladech.

Read this next