Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

K hraní Medal of Honor: Warfighter potřebujete první patch

Opravuje řadu důležitých chyb.

Hned k prvnímu dni vydání nového Medal of Honor má už EA připravený patch. Patch totiž opravuje několik zásadních problémů, bez kterých byste si hru vlastně vůbec nezahráli.

Patch je k dispozici jak na PC, tak i na konzole a opravuje spoustu věcí jak ze singleplayeru, tak i z multiplayeru. Opravuje například to, že po nějaké době občas přestává fungovat veškeré ovládání. Také jsou ve hře nějaké bugy, které vám jednoduše nedovolí dokončit singleplayer, takže pokud budete hrát na konzoli a nemáte ji připojenou do internetu, velice pravděpodobně budete mít problém.

Stejně tak budou mít problém majitelé pirátské verze na konzoli, která už počátkem týdne unikla na internet. Vlastně by mohlo jít i o docela fikanou protipirátskou ochranu.

EA hráčům doporučuje stáhnout si patch ještě před začátkem hraní. Patch obsahuje celkem 74 oprav. "Během nedávné multiplayerové bety Medal Of Honor Warfighter jsme od hráčů získali celou řadu komentářů, připomínek a nápadů k možným vylepšením. Většinu z nich se podařilo do hry zapracovat a nyní je nabízíme v podobě patche, který pro maximální zážitek z hry doporučujeme stáhnout ještě před začátkem jejího hraní. Tento patch je k dispozici pro PC i konzolové verze a hráči si je můžou stáhnout a hru updatovat běžným způsobem jako u ostatních her," řekl nám Dušan Benza z EA.

Jeden herní analytik si mezitím myslí, že Medal of Honor: Warfighter, který se právě dnes začal prodávat, nebude mít příliš úspěch. Doug Creutz ze společnosti Cowen and Company říká, že MoH bude mít v konkurenci Black Ops 2 problémy a prodá se ho jenom 2 miliony kusů celosvětově.

Pravdu má v tom, že MoH: Warfighter má pouze týden na to, než začnou vycházet další velké tituly podzimu jako Assassin's Creed 3, Halo 4 a v dalším týdnu pak Black Ops 2. Analytik také zmiňuje to, že EA nerozeslalo MoH: Warfighter s předstihem recenzentům, což by mohlo značit, že se recenzí oprávněně obávají.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Medal of Honor: Warfighter

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments