Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bethesda oznámila první DLC k Dishonored

Jmenovat se bude Dunwall City Trials. Další budou v příštím roce.

Bethesda přes svůj oficiální blog oznámila první stahovatelný přídavek do hry Dishonored. Jmenovat se bude Dunwall City Trials a vyjde v prosinci.

Přídavek se bude prodávat za 5 dolarů (nebo 400 Microsoft Points, tedy 96 Kč) a bude obsahovat 10 challenge map, které otestují vaše bojové, stealth a mobilní schopnosti.

Půjde o deset různých testů vašich schopností včetně arénové bitvy, kde proti vám půjdou vlny nepřátel. V jiné challenge zase musíte překonat gravitaci nebo stihnout včas splnit svůj úkol.

Dunwall City Trials obsahuje také nové achievementy a trofeje a co zaujme určitě spoustu fanoušků - online žebříčky pro každou challenge, kde budou ti nejlepší z nejlepších.

Bethesda také prozradila, že chystají minimálně dva další přídavky, které vyjdou v roce 2013, a každý z nich bude mít příběhovou kampaň. Jejich cena bude prozrazena krátce před vydáním, ale dá se předpokládat, že bude vyšší než v případě Dunwall City Trials.

Daud, vůdce skupiny mocných zabijáků známých jako Whalers, bude hlavní postavou druhého přídavku, který by měl vyjít až na jaře 2013.

Read this next