Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Světové recenze Medal of Honor: Warfighter nejsou příliš pozitivní

Hra dostává většinou průměrné známky.

Jelikož se už prodává novinka od EA Medal of Honor: Warfighter, začínají se objevovat první recenze. A zdá se, že zahraniční novináře tato nová vojenská FPS střílečka příliš nenadchla. Vlastně v podstatě všichni dávají hře čistě průměrné známky.

Na serveru Metacritic má v současnosti MoH: Warfighter průměrné hodnocení 49 ze 100 (verze pro X360), ale je pravda, že je počítán teprve z pěti recenzí.

Hodnocení 5/10 dostal Warfighter od Destructoidu, který píše: "Bez kouzla, cynické a neinspirativní. Ve Warfighter je všechno to špatné, co člověk očekává od každoročních velkorozpočtových stříleček. Vůbec to není hrozná hra, ale je to prostě titul, který existuje jen proto, aby existoval."

Příliš pozitivní nebyl ani britský Eurogamer, který dal totožnou známku. Autor textu si stěžuje na občasné chyby ve hře: "Podle této hry jsou speciální jednotky kupou tupců, kteří házejí bezdůvodně granáty do rohu místnosti a pak tam běží a stoupnou si vedle nich." Kulky prý občas procházejí stěnami, z ničeho nic se u vás objevují granáty, na naprosto nelogických místech a bez varování, vaši parťáci a nepřátelé občas levitují ve vzduchu.

Server Polygon dal hodnocení dokonce 4/10. "Medal of Honor není povedený snad ve všech aspektech," píší. "Kampaň je slepencem hezkých pasáží, které se Danger Close snaží neúspěšně slepit dohromady a solidní multiplayerový základ je pohřben pod nefunkčním interfacem, malými mapami a designem."

Další recenze budou určitě v průběhu následujících dní přibývat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Medal of Honor: Warfighter

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments