If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Assassin's Creed 3 má nejvíc předobjednávek v historii Ubisoftu

Asi to bude prodejní hit.

Ubisoft oznámil, že za celou jejich historii a existenci neměli tolik předobjednávek u jednoho titulu, jako v případě Assassin's Creed 3. Což znamená, že se asi mohou dost těšit na rekordní prodejní čísla.

Globální předobjednávky jsou prý "téměř dvojnásobek" těch, které mělo Assassin's Creed Revelations. A to je hra, která dosud držela rekord Ubisoftu v počtu předobjednávek.

"Předobjednávky AC3 u GameStopu jsou o 100 procent vyšší, než minulý rok. Určitě půjde o jeden z nejprodávanějších titulů roku 2012," řekl viceprezident prodejů GameStopu Michael van den Berg.

Celá série Assassin's Creed už má podle Ubisoftu na svém kontě 40 milionů prodaných kopií a trojka k tomuto číslu přidá určitě také pár dalších milionů.

Assassin's Creed 3 se u nás začíná prodávat na PS3 a X360 od 31. října ve třech edicích - klasická obsahuje DLC Red Coat Multiplayer Pack. Join or Die Edition má navíc exkluzivní medailon, disk s hrou, deník George Washingtona s pravdou o templářích v dobách americké revoluce a ingame bonus v podobě mise Ghost of War a The Sharpshooter package pro multiplayer. Nejdražší Freedom Edition je extrémně limitovaná a obsahuje navíc: exkluzivní sošku Connora, disky s hrou ve sběratelské plechové krabičce, litografii a bonusy z Join or Die Edition.

PC verze Assassin's Creed 3 se začne prodávat od 23. listopadu a na Xzone.cz bude navíc ve speciální Xzone edici, která bude za cenu běžné (1099 Kč), ale dostanete k ní krásný zápisník s kroužkovou vazbou, koženkovým obalem a vyraženým logem hry. Dále stylový brk - kuličkové pero s logem hry. Edici si můžete předobjednat zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed III

Video Game

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments