If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kolik hodin vydrží Assassins Creed 3?

Málo to není. A dojde i na lesní scény jak ve Shrekovi.

Jak se stalo standardem, o víkendu před uvedením něčeho sledovaného prosakují některé detaily a Assassins Creed 3 v tomto směru nemůže být výjimkou. Po hlášení o chybách přišel polský CD Action i s údajem o trvanlivosti hry.

"Hra vám poskytne zábavu na dlouho, když dohrání příběhové kampaně trvá 20 hodin a zkompletování všech vedlejších misí nebo výzev přidá dalších 20 hodin herního času, takže celkem počítejte se 40 hodinami," napsal časopis ve své polorecenzi, kde příběh vynesl do nebes, i kvůli nerozlišování stran na ty hodné a zlé (něco jako v AC1).

Abychom byli přesní, sluší se k tomu doplnit dvě informace. Jednak že majitelé PS3 dostanou ještě hodinu exkluzivního obsahu navíc (tzn. celkem 41 hodin) a že úplně všechny vedlejší výzvy asi dokončí pouze skalní fanoušci, protože jde například o úkoly "zabijte 20 různých medvědů", které rychle omrzí. S tím souvisí jedna perlička: návnada na zvěř v lese prý občas naláká na místo vysoký počet zvířat, takže výsledná scéna připomíná filmy se Shrekem :)

Možná jste také nevěděli, že prohlédání konvojů vám přinese peníze nebo zboží. Abyste mohli vyrábět vlastní v domovském městě, nestačí pouze pomoci lidem, které se v něm usadí, ale rovněž musíte najít schémata, jak ušít oblečení nebo jak na medicínu, případně s tím experimentovat a naučit se to metodou pokus-omyl. Muškety ale nikde nekoupíte, ty lze pouze ukrást.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed III

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments