Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Assassins Creed 3 je u nás největším konzolovým startem

Vyjádření od Xzone a distributora ConQuest.

Vlastní zpráva - Až se ve středu ráno začne prodávat Assassins Creed 3 pro PS3 a X360, bude pro domácí trh docela zásadní událost, po jejímž zvládnutí spadne mnohým kámen ze srdce. Tato akce o Americké revoluci totiž nemá nejvíc předobjednávek pouze v historii UbiSoftu, ale má slušně našlápnuto i v České republice.

"Assassins Creed 3 pro PS3/X360 je na Xzone největším konzolovým startem v historii obchodu. Česká lokalizace a dřívější termín vydání před PC verzí předhnonil v předobjednávkách i takové hity jako Battlefield 3 na konzole či Uncharted 3 na PlayStation 3," prozradil Eurogameru manažer obchodu Martin Schovanec, jak se projevila intenzivní masáž UbiSoftu v podobě mnoha trailerů a dalších materiálů v uplynulém půlroce.

Vnímá to jako jasný signál, že se trh v ČR překlápí ve prospěch konzolí a že by se z nich letos mohlo utržit více peněz než z platformy PC. "Je vidět, že lokalizované hry na konzole mají smysl a že je zákazníci vyhledávají. Tento měsíc to navíc potvrdil Dishonored, který se podle mnohých zpráv prodává na konzole (také CZ verze) lépe než v PC verzi," doplnil Schovanec z Xzone.

Jeho slova v podstatě potvrdil domácí distributor ConQuest: "Assassins Creed 3 je prvním námi distribuovaným titulem od Ubisoftu, který vychází na konzolích v českém jazyce. Tomu také odpovídá zájem zákazníků, který je u tohoto titulu obrovský a už teď v předobjednávkách trhá rekordy."

Finální trailer

Read this next