If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Souhrn světových známek Need for Speed Most Wanted

Není to jako Medal of Honor.

papíráky minulý týden signalizovaly, že letošní díl závodů od Criterionu se nezařadí po bok Medal of Honor, co se týče sklízených hodnocení v recenzích. A dnešní várka těch internetových tyto předpoklady naplnila.

Need for Speed: Most Wanted, které u nás oficiálně vyjde 2. listopadu, ale leckde se už prodává (stále v limitované edici s DLC), zatím ještě tolik verdiktů nesesbíralo. Ze strany EA krapet vázla distribuce novinářských verzí, i šlo o o online povahu hry, což moc neladí s obvykle offline debug konzolemi. Nicméně s články, které se dnes objevily, mohou být EA nadmíru spokojeni, i vzhledem k tomu, že jde o vesměs starou známou hratelnost, stejně jako podtitul.

Po 9/10 sáhli IGN s Game Informerem, což není špatná vizitka. Nejčastějších 8/10 vytasil britský Eurogamer, OXM, OPM, Giant Bomb, Digital Spy, Joystiq, Venture Beat, Destructoid a Polygon, přičemž v případě posledních tří jmenovaných webů šlo o hraničních 85%. Nejnižší známkou je zatím 65% od Giga.de a 75% od CVG.

Český Eurogamer zveřejní svou recenzi nového NFS pro X360 koncem tohoto týdne. Marek Beniač zatím hlásí: "Včera jsem jezdil do jedné hodiny ráno, je to chytlavé. Hra je vlastně rozpůlená přesně jako Burnout Paradise, zvlášť singl mise a zvlášť mulťák, zároveň je to ale provázané, že se mezi nimi dá plynule přeskakovat".

Vtipný hraný trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Need for Speed: Most Wanted (2012)

iOS, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments