Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Unikly další propagační materiály Grand Theft Auto 5

Potvrzují vydání na jaře a čtyřkolky.

Kdo v neděli ráno uvěřil prvnímu plakátu z polské fanstránky, může si gratulovat k správnému čichu. Že nešlo o nějaký narafičený podvrh, dnes potvrdil únik něčeho podobného, avšak z úplně jiného zdroje.

Zaměstnanec prodejny GAME ve městě Brighton na jihu Velké Británie totiž asi zešílel, když zjevně předčasně nahodil na jejich oficiální Twitter účet fotky pravděpodobně budoucích obalů pro vystavené prázdné krabičky na Grand Theft Auto 5. Dnes už je tweet samozřejmě smazaný.

Stejně jako u víkendového plakátu se na nich mluví o vydání na jaře 2013 a platformách PS3/X360, takže obojí se už v tuto chvíli dá považovat prakticky za tutovku. Nové jsou i dva ze tří artworků, které naznačují jízdu na čtyřkolce a přítomnost policistky, jejíž přísný výraz v uniformě kontrastuje s rozjuchanou ženou.

Herní obchody v zahraničí běžně dostávají propagační materiály na nejdůležitější hry v předstihu, aby je mohly předhodit před zákazníky ihned v moment, co dojde k oficiálnímu oznámení. A jak se zdá, jde o slabé místo celého distribučního řetězce, protože z tisíců prodavačů nebo pomocníků se vždy najde někdo, kdo datum zveřejnění buď úmyslně nebo nechtěně poruší a hrozí mu za to ze strany Rockstaru nebo Take 2 pořádné problémy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments