Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Battlefield 1942 je ke stažení zdarma

Oslava desetiletého výročí série.

Studio DICE spadající pod EA včera večer uvolnilo PC verzi hry Battlefield 1942 ke stažení zcela zdarma z Originu. Oslavuje tím desetileté výročí série a dva miliony uživatelů služby Battlefield 3 Premium, která debutovala letos v červnu.

„Když jsme před deseti lety vydali Battlefield 1942, chtěli jsme vytvořit akční hru z pohledu první osoby, která by posunula hranice kreativity, inovací a herního designu. Toho jsme chtěli dosáhnout přestavením otevřeného bojiště na zemi, ve vzduchu i na moři,“ řekl Karl Magnus Troedsson, viceprezident a generální manažer švédského studia DICE. „Přijetí série Battlefeld bylo už od začátku skvělé. Digitální reedicí hry Battlefield 1942 chceme fanouškům poděkovat a nabídnout všem hráčům možnost připomenout si, jak to všechno vlastně kdysi začalo.“

U příležitosti nového vydání Battlefield 1942 bude navíc česká pobočka Electronic Arts v následujících dnech spouštět vlastní servery pro podporu tohoto již legendárního titulu. Více se dozvíte přímo na Facebook stránce.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 1942

PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments