Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Demo Need for Speed: Most Wanted

Čtyři auta s Autologem 2 a přenosem bodů do plné.

EA dnes bez předchozího varování vyjeli s hratelným demem říjnových závodů Need for Speed: Most Wanted od Criterionu. V těchto chvílích by dle tvrzení české pobočky EA mělo být ke stažení z PlayStation Network i Xbox Live (o PC verzi ani zmínka). Na poměry hratelných ukázek nestandardně vypustí hráče do otevřeného a napříč propojeného světa města Fairhaven City, kde se mezi přáteli neustále odehrávají závody, honičky a jízdy za titulem „Most Wanted“.

Máte tak jedinečnou příležitost na vlastní kůži ověřit, jestli budete mít na hru stejný názor jako recenzent Marek Beniač (8/10) nebo zda vám tento styl Burnoutu principielně nesedne a nezměnil by na tom nic ani sebelepší herní obsah.

Demo Most Wanted posadí hráče za volant Astonu Martin V12 Vantage a v dalších částech Fairhavenu pak na ně čekají další tři mazlíčci - Porsche 911 Carrera S, Audi R8 GT Spyder a Ford Focus RS500. Pokud je najdou, jsou jejich. S každým autem jsou spojeny speciální odemykatelné závody, soutěže a režimy.

"Sociální síť Autolog 2 generuje hráči na míru šitá doporučení, co dalšího ve hře podniknout. Objeví-li se nová výzva, pak je tu i někdo, koho lze překonat. Jak zjistíte, který z vašich kamarádů nejdále proskočil billboardem u silnice? Autolog 2 vám to zjistí a k rekordu přidá i obličej aktuálního držitele. Noví hráči Most Wanted mohou v demu nasbírat až 50 000 Speed Points - a poté si je případně přenést do plné hry, kde díky nim získají náskok na žebříčku nejhledanějších renegátů silnic," uvedli EA Czech v tiskové zprávě.

Nový trailer na demo

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Need for Speed: Most Wanted (2012)

iOS, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments