Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Assassins Creed 3 na PC s opravami a DirectX 11

Má být lepší než na konzolích. Příště do druhé světové?

Majitelům počítačů vykompenzujeme zpoždění dodáním mnohem vyladěnější verze, než byla ta základní prodávaná na konzolích v den vydání. Tak nějak by se dala stručně shrnout debata vývojářů Assassins Creed 3 z UbiSoft Montreal s diskutujícími na Redditu.

"PC verze už bude v sobě obsahovat několik patchů. Jak ty, které už vyšly, tak ty, které se pro PS3/X360 teprve chystají na příští týden. Díky tomu bude mnohem méně zabugovaná než ta základní konzolová," slíbil komunitní manažer. Zdokonaleno má být i ovládání při běhu a pronásledovacích misích.

Od konverze Assassins Creed 3 pro počítače prý máme celkově čekat mnohem více detailů a také podporu DirectX 11 s teselací i jinými vylepšenými shadery. Rozlišení textur má být většinou zvětšené dvojnásobně, někdy až čtyřnásobně.

A do čeho se vývojáři pustí dál? "Jednotliví členové týmu mají oblíbena jiná období historie. Osobně bych hlasoval pro Egypt, ale převahu mají ti, kteří volí období druhé světové války. Fanoušci nás žádají i o francouzkou revoluci," naznačil možné zasazení pokračování historický expert UbiSoftu.

Příběhový trailer

Read this next