Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Harmonogram a info o rozšíření Guild Wars 2: Lost Shores

Tajemná zóna, PvP mapa i otevření přátelům stávajících hráčů.

Tři měsíce po premiéře a po úspěchu nedávných halloweenských oslav se onlinovka Guild Wars 2 tento víkend dočká druhé velké aktualizace pod názvem The Lost Shores (Ztracená pobřeží). Půjde o několikafázovou, avšak jednorázovou herní událost, tzv. event, který prý změní svět Tyrie navždy.

Tento jakýsi mini-datadisk hráčům nabídne množství nových, zatím neprozkoumaných oblastí, výzev a úkolů. Kromě četných vylepšení se můžete těšit na následující novinky:

  • Tajemnou zónu, kterou mohou prozkoumat všichni hráči na všech úrovních
  • Nový nebezpečný dungeon, který čeká, až si jej podmaníte
  • Novou mapu pro PvP zasazenou do dódža Kodan
  • Nové vybavení od dodatečných vzhledů zbraní přes vylepšení předmětů až po novou úroveň předmětů mezi exotickými a legendárními
  • Aktualizaci výrobních postupů včetně nových surovin a 200 nových receptů a plánů

Jak uvedl distributor Comgad, abyste mohli tyto epické události sdílet s kamarády ještě snadněji než kdykoliv předtím, otevřou Guild Wars 2 na zkušební dobu své brány i pro vaše přátele. Od 12. listopadu mohou hráči, kteří si hru zakoupili, pozvat až tři přátele, již se mohou zúčastnit bezplatného zkušebního období od 15. do 18. listopadu.

Časový harmonogram The Lost Shores je následující: ve čtvrtek 15. listopadu v 18:00 se zahájí bezplatné zkušební období a vyjde aktualizace. V pátek 16. listopadu ve 21:00 CET začne jednorázová herní událost Lost Shores. V neděli 18. listopadu ve 21:00 vypukne poslední fáze a v pondělí 19. listopadu v 7 ráno se ukončí událost i bezplatno zkušební období.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Guild Wars 2

PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments