Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Popis a korunové ceny sběratelských edic Tomb Raidera

Cenega přiblížila Survival a Collectors verze.

O těchto edicích se ví od půlky října nebo z nedávných fotek, přesto není od věci se k nim ještě vrátit. Distributor Cenega Czech totiž přišel s podrobným popisem jejich obsahu a také s jejich cenami v korunách.

Tomb Raider v Survival edici bude od 5. března v prodeji za doporučenou maloobchodní cenu 1399,- Kč u PC verze a 1699,- Kč u PS3/X360 verzí. Collector's Edition bude u vybraných prodejců, např. na Xzone, v omezeném množství k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 1899,- Kč na PC a 2299,- Kč na PS3/X360.

Survival Edition

Artbook - 32stránkový mini artbook zkompilovaný Brianem Hortonem, uměleckým ředitelem hry TOMB RAIDER. Obsahuje původní náčrtky k Lařinu novému výpravnému dobrodružství.

Mapa ostrova a plakát - Na jedné straně tohoto plakátu o rozměrech 15' x 19' najdete mapu hlavních míst, jež se nacházejí na ostrově Yamatai, na kterém se Lara Croft společně s dalšími trosečníky ocitá po zkáze lodi Endurance. Na druhé straně je obrázek ve vysokém rozlišení inspirovaný Lařiným příběhem.

Vodotěsné pouzdro - Vodotěsné uzavíratelné pouzdro, do kterého si můžete bezpečně uložit všechny důležité věci a mít tak volné ruce pro boj s ostrovními mrchožrouty.

CD se soundtrackem - Původní soundtrack TOMB RAIDER „Survivalist cut“: výběr 10 skladeb, celkem více než 60 minut hudby ze hry.

Obsah ke stažení - Exkluzivní balík zbraní: bohatý arzenál, který pomůže Laře přežít v boji proti obyvatelům ostrova.

Collector's Edition

Obsahuje všechny bonusy ze Survival Edition a navíc:

Figurka Lary Corft od Play Arts Kai - Figurka, kterou lze díky 40 pohyblivým bodům nastavit do libovolné pózy. Tato soška je 20 cm vysoká a součástí balení jsou tři výměnné sady rukou, cepín, brokovnice, pistole a proslulý luk se šípem.

Plechová krabice od sady pro přežití - Celá Survival Edition včetně sošky Lara Croft jsou uloženy v napodobenině krabice od sady pro přežití ze ztroskotané lodi Endurance.

Read this next