If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sony dnes uvádí na trh kouzelnický Wonderbook v češtině

"Díky rozšířené realitě zcela nový rozměr hraní."

Společnost Sony dala na vědomí, že dnes vychází její nevšední hra pro PlayStation 3, která se jmenuje Wonderbook: Book of Spells a obsahuje české titulky. Jak asi víte, za pomoci ovladače/kamerky PlayStation Move změní hra svět kolem vás a nabídne vám nový prvek rozšířené reality. Je to také první produkt, který je výsledkem spolupráce Sony s webovou stránkou Pottermore od autorky Harry Pottera.

Ivan Bradáč, business manager pobočky PlayStation pro Čechy a Slovensko řekl: “Wonderbook: Book of Spells je unikátní herní zážitek, který díky rozšířené realitě přináší zcela nový rozměr hraní her, tak jak jej neznáme. Díky české lokalizaci, unikátnímu hernímu příslušenství Wonderbook a poutavému prostředí ze světa Harryho Pottera, tak dokážeme zasáhnout mnohem širší publikum a získat nové příznivce PlayStation.”

K dostání např. z Xzone je buď samostatná hra za 949 Kč, v balení s PlayStation Move za 1699 Kč nebo v balení s Move i s konzolí PS3 SuperSlim 12 GB za 6990 Kč. Vydání doprovází velkoplošné billboardy a TV reklama.

Trailer z Gamescomu

Redaktor Eurogameru Milan Bergman testuje Wonderbook již delší dobu se svými dvěmi dětmi (8 let a 6 let), které jsou prý ze hry nadšené, a sepíše recenzi ještě tento týden. Zatím tisková zpráva od Sony s dalšími detaily v původním znění:

Česká TV reklama

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PS3
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments