Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jaký počítač budete potřebovat na rozběhnutí Assassins Creed 3?

Grafická karta by měla mít alespoň 512 MB. A žádné Windows XP.

Pokud očekáváte, že si Assassin's Creed 3 zahrajete na svém standardním notebooku, asi vás zklameme. A už vůbec si hru nezahrajete, pokud máte na počítači pořád pouze Windows XP.

Podporované operační systémy jsou totiž pouze Windows Vista se Service Pack 2 a vyšší. Na nejnižší rozlišení si hru zahrajete, pokud máte alespoň procesor Intel Core2Duo E6700, který běží rychlostí 2,66 GHz. Určitě také budete potřebovat alespoň 2 GB operační paměti a grafickou kartu, která má 512 MB své vlastní paměti, což v noteboocích příliš není.

Ubisoft také doporučuje, abyste měli na hraní PC verze Xbox 360 ovladač, protože právě na hraní s ním je Assassin's Creed 3 přizpůsoben. Můžete také samozřejmě hrát s pomocí klávesnice a myši, ale musíte počítat s tím, že ovládání nebude úplně intuitivní.

PC verze bude, jak jsme psali již dříve, podporovat DirectX 11, což znamená textury v lepším rozlišení, tessellation, lepší shader efekty a další věci. Také Ubisoft řekl, že v PC verzi už budou všechny patche. Ke spuštění budete potřebovat UPlay účet.

Assassins Creed 3 na PC vychází už příští týden - 23. listopadu. Na Xzone.cz si můžete předobjednat i speciální Xzone edici, kde dostanete navíc zápisník s kroužkovou vazbou, koženkovým obalem a stylový brk - kuličkové pero s logem hry.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed III

Video Game

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments