If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Fotka Dragon Age 3 na Frostbite 2

Tvůrci říkají, že jde o vynikající engine.

Tvůrci Dragon Age 3 byli včera na Bradford Animation Festival, kde ukázali i první obrázek z připravované hry.

Přednášku tam měl šéf grafiky a animace Neil Thompson a mluvil o tom, jak se v průběhu let mění grafické možnosti. Nejprve ukázal obrázek ze Space Invaders, pak z Mass Effect 3 a nakonec také z nového Dragon Age.

"To je obrázek Dragon Age: Inquisition a je to poprvé, co má někdo kromě lidí z BioWare možnost vidět obrázek z této hry."

Neil Thompson si také velice pochvaloval engine Frostbite 2, na kterém bude nový Dragon Age postaven. "Mass Effect vznikal na Unreal enginu. Dragon Age byl postavený na našem Eclipse enginu. A každý, kdo hrál Dragon Age 2 si určitě všiml, že jeho možnosti už dost stárnou."

"Frostbite je engine vytvořený DICE pro Battlefield a je překrásný. Naši grafici, kteří s Eclipse neustále bojovali, se do Frostbite zamilovali. Věci, které s ním dokážou, berou dech," řekl divákům v sále. Upozornil také, že ten obrázek, který ukázal, je z velmi rané fáze vývoje a hry většinou takhle začínají vypadat až těsně před vydáním.

Díky Frostbite se mohou soustředit na atmosféru a na to, co chtějí zobrazit a jak, než na technické aspekty, které museli řešit dříve.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dragon Age: Inquisition

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments