Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jaká hodnocení dostávají první hry na Wii U?

Všichni jsou nadšení.

Ve světě se začínají objevovat první recenze titulů na chystanou konzoli od Nintenda Wii U. Zejména dvou základních titulů: New Super Mario Bros. a Nintendo Land.

Z New Super Mario Bros. jsou všichni vesměs nadšení. Server Digital Spy píše, že se sice nedočkáte žádných úžasných inovací, ale místo toho dostanete precizně designované levely v konečně pořádné HDTV grafice a hru navíc můžete na Wii U tabletu hrát, i když nemáte volnou televizi.

V recenzi Polygonu říkají, že nový Super Mario Bros. má naopak nápadů spoustu. "New Super Mario Bros. hry byly zábavné, ale neustále nám připomínaly, jak senzační byly ty hry v době NES a SNES. Z New Super Mario Bros. U máte pocit, jako by byl skutečně z té doby," píší v textu. Průměrně dostává hra hodnocení 8/10.

U Nintendo Land jsou recenzenti podobně nadšení. Eurogamer dal hře například 8/10 a píší, že tato hra "oslavuje katalog Nintenda s velkým srdcem a mnohem menší vypočítavostí, než jsme byli v poslední době zvyklí". IGN píše, že Nintendo Land dokonale ukazuje, co nová konzole Wii U společně se svým tabletem dokáže.

Videoreportáž i o Nintendoland z E3

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

New Super Mario Bros. Mii

Nintendo Wii U

Nintendo Land

Nintendo Wii U

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments