If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hitman: Absolution dostává téměř všude dobré známky

Od včerejška je již v prodeji.

Od včerejšího dne se už i u nás prodává Hitman: Absolution, který si na konzole můžete dokonce pořídit v Deluxe edici s figurkou Agenta 47 nebo v Profesionální edici s artbookem, DVD o tvorbě hry a řadou in-game bonusů. V naší recenzi jsme dali Hitman: Absolution známku 8 z 10 a pokud vás ani to nepřesvědčilo pořád o koupi, možná vás přesvědčí hodnocení ze světa.

Zatím nejhorší známku 5/10 dostala hra od serveru VideoGamer, kde píší, že "občas uvidíte záblesky brilantnosti, ale pak ukončíte část QTE sekvencí a smutně kroutíte hlavou a přemýšlíte, kde se to zvrtlo". Jde v podstatě ale o naprosto ojedinělý případ, protože všude jinde dostává hra hodnocení sedm a výš. Sedmičku dostala také v přísném časopisu Edge, kde píší, že ostatní stealth hry by se mohli od Hitmana učit. Britský Eurogamer také udělil sedmičku a říkají, že jde o "jednu z nejlepších stealth her roku, a to počítáme i s Dishonored". Nelíbí se jim ale řada komprimisů.

GiantBomb dali hře osmičku a říkají, že mnohaletí Hitman fanoušci možná budou trošku rozhození změnami, ale pokud jste ochotní je přijmout, hra vás odmění jako kterýkoli předchozí díl. Server Polygon dal hře 85 procent a říkají, že jde o "chytrý a unikátní akční titul, který skýtá spoustu zábavy". GameInformer ohodnotil hru 88 procenty a říkají, že je to chytřejší hra než spousta konkurence, která vás nutí promýšlet strategie a používat své prostředí.

Rovných 100 procent dalo hře G4TV, které říká, že "Hitman: Absolution je triumf ve všech aspektech". A dokonce říkají, že jde o nejlepší díl z celé Hitman série.

Komentované videodojmy z Hitman: Absolution

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Hitman Absolution

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments