If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Far Cry 3 podle zahraničních recenzí aspiruje na hru roku

Sbírá desítky a devítky jako na běžícím páse.

V našich končinách dostali recenzenti kopie hry Far Cry 3 teprve v pondělí nebo v úterý, takže se u nás recenze dočkáte nejdříve příští týden vzhledem k velkému rozsahu hry, ale za hranicemi mají kopie už delší dobu a znamená to tedy, že se objevují první recenze. A všechny jsou nadšené a mluví o Far Cry 3 jako o jedné z her roku.

Britský Eurogamer dal Far Cry 3 10/10, což je známka, kterou dávají jen opravdu velmi výjimečně. "Far Cry 3 ukazuje všechno, co je skvělé na hrách s otevřeným světem," píší v textu. "Je to úžasná továrna na senzační nové vzpomínky, které si sami vytváříte pokaždé, když se probudíte ve svém safehousu a zamíříte do džungle."

Game Informer dal hře 9/10 a píší, že sérii Far Cry se ve třetím díle podařilo konečně dát všechny dobré aspekty z předchozích dílů dohromady. Devítku udělil také Oficiální Xbox magazín, kde také říkají, že jde bezesporu o nejlepší díl série. Podle VideoGameru, který dal 9/10, je příběh ve Far Cry 3 mnohem dál, než v kterékoli jiné FPS střílečce.

IGN udělil hře také devítku a píší, že jde o FPS střílečku, která vás přinutí uvědomit si, že se z hrdiny "pomalu stává z mladého muže monstrum". Devítku dal také Polygon. Píší, že jde bezesporu o jednu z nejlepších her roku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 3

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments