Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Cena PlayStation VITA v ČR spadla pod 5 tisíc korun i s paměťovkou

Výrazné zlevnění handheldu a balíčků s hrami.

Vlastní zpráva - Možná jste po posledním handheldu Sony šilhali a čekali právě na tento moment. Možná jde o reakci na aktuální uvedení konzole Wii U, na ne úplně úžasné prodeje, na slabší podporu od vývojářů nebo na fiasko s odnoží Call of Duty.

PlayStation VITA u nás byla od včerejška zlevněna na 4890 Kč. Dosud stála 5790 Kč, čili jde o slevu téměř o tisícovku a ještě více oproti zaváděcí ceně 6190 Kč při únorovém startu. Jedná se o WiFi model, ale to by zrovna u téhle hračky neměl být závažný problém, protože stejnak asi budete internet na cestách sledovat raději na svém chytrém telefonu.

Zhruba o čtvrtinu spadly i ceny balení handheldu s hrou a paměťovou kartou 4 GB. Nejzajímavěji se tváří bundle s LittleBigPlanet, jen o stovku dražší oproti holému modelu, za 4990 Kč. Už jen kvůli tomu, že tato paměťovka stojí samostatně 499 Kč. Případně jsou k dispozici ještě balení s FIFA 13 nebo s Assassins Creed: Liberation, vždy za 5490 Kč.

Hodnotu VITA zvyšuje také to, že už i pro něj nově existuje služba PlayStation Plus, kde v rámci předplatného pravidelně dostáváte několik kvalitních her pro VITA zdarma, čímž se ušetří za jejich koupi (více o PS PLUS příští týden v samostatném tématickém článku).

Jak modelky z Playboye hrají na VITA

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments