If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Doporučené ovladače a kritický patch pro Far Cry 3

Buďte připraveni na přinesení si hry domů.

Podle Metacritic nejvýše hodnocená střílečka letošního roku a také poslední velká hra sezony u nás v pátek vychází pro PC, PS3 a X360. Speciálně kvůli ní vypustila Nvidia nové ovladače, které pro hraní silně doporučuje, ačkoli jinak nejde o hardwarově extra náročný titul.

Tyto GeForce 310.64 beta drivery mají zvýšit výkon ve Far Cry 3 PC až o 37 procent. S kteroukoli grafickou kartou ze sérií GTX 400, 500 či 600 se očekává zlepšení. Nvidia to dokládá níže přiloženým benchmarkem na maximální nastavení detailů v rozlišení 1920x1080.

UbiSoft, jak je jeho dobrým zvykem, zase na oficiální den vydání uvolnil patch 1.01, který nazývá kritickým. PC verze Far Cry 3 díky němu má být zbavena různých chyb. Stáhnout se dá odsud nebo by se vám měl aplikovat automaticky v závislosti na tom, z jaké služby jste hru koupili.

V multiplayeru patch 1.01 přidává volby do online žebříčků, opravuje hlasovou komunikaci a zvyšuje stabilitu. V kooperativní hře Far Cry 3 řeší grafické potíže v nahrávacích obrazovkách, což zabraňuje ukazování map, a také opravuje přehozené nastavení regenerace zdraví. A konečně v singleplayeru doplňuje nový zvuk při zoomování foťáku, odstraňuje chyby s některými texturami vody a zlepšuje plynulost i stabilitu.

Kdo si předobjednal Far Cry 3 z Xzone, hra mu byla ve čtvrtek odeslána a v pátek by ji měl obdržet od pošty.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 3

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments