If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

THQ v Humble Bundle: 7 her za cenu, jakou si sami určíte

Celá série Company of Heroes, Darksiders, Metro 2033 i Saints Row 3.

Jak známo, distributor THQ se dlouho nachází v ukrutných finančních potížích, že už ani nemá na každodenní provoz kanceláří a analytici mu dávají jen pár týdnů života. Sice mají probíhat jednání s tajemným sponzorem nebo s konkurenčními vydavateli o prodeji některých značek, přesto dožití března, kdy mají vyjít Company of Heroes 2 a Metro: Last Light, věří jen pár nenapravitelných optimistů.

Tonoucí THQ proto sáhli po jednom z posledních zoufalých kroků, který jim ve špatně rozehrané situaci zbývá, a to nabídnutí prakticky celého svého portfolia, které má ještě nějakou hodnotu, do akce Humble Bundle. Lidé si v ní jako vždy mohou sami zvolit, na jakou částku si obsažené hry považují - resp. kolik při nákupu chtějí utratit a jak se má částka rozdělit mezi výrobce, charitu a organizátory.

Za nějakých 20 korun lze krátkodobě legálně získat šest velkých plných her: První díl Company of Heroes, oba datadisky Opposing Fronts a Tales of Valor, Metro 2033, Darksiders a Red Faction: Armageddon. Kdo dá více než průměrnou částku 5,50 dolaru, získá navíc teprve rok staré Saints Row: The Third. Vše jsou klíče pro download ze Steamu, takže se vyplatí pořídit, i pokud už některou z her vlastníte.

V době psaní těchto řádků využilo Humble THQ Bundle nějakých 150 tisíc lidí, od nichž se celkově vybralo přes 800 tisíc dolarů, resp. skoro 20 milionů korun. Každý, komu záleží na tom, aby vůbec někdy vyšlo Metro: Last Light či Company of Heroes 2, má proto dnes jedinečnou šanci krachujícím THQ alespoň trochu pomoci a pokud jim pošle více než ten minimální jeden dolar, o to více se naděje na záchranu v minulosti špatně hospodařící firmy zvýší. .

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Darksiders

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Metro 2033: The Last Refuge

Xbox 360, PC

See 2 more

Red Faction: Armageddon

PS3, Xbox 360, PC

Saints Row: The Third

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments