Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V rámci služby PS Plus tento měsíc Batman a Mortal Kombat

Předčasná nadílka pro předplatitele.

Domácí pobočka Sony dnes rozeslala informaci, na které hry se mohou těšit během prosince uživatelé její služby PlayStation Plus. Toto předplatné stojí 1300 Kč za rok a vedle bonusových online funkcí na PSN či slev garantuje přístup vždy minimálně k 14 plným hrám, přičemž během roku se jich protočí více než 65 různých.

Uživatelé PS Plus budou mít od 5. prosince přístup k downloadu PS3 verze oceňované akční adventury Batman: Arkham City z loňského podzimu (recenze, 9/10). Dále zdarma dostanou dva roky starou sci-fi third-person akci Vanquish (recenze, 8/10) a vychvalovanou plošinovku s logickými hádankami Limbo recenze, 9/10). Jako součást kolekce PS Plus Instant Game Collection nadále zůstávají k dispozici Bulletstorm a Resident Evil 5 Gold Edition.

Jelikož je služba PS Plus již dostupná i pro majitele herní konzole PS Vita, týká se prosincová nabídka i jich. Od 19. prosince budou mít předplatitelé přístup k bojovce Mortal Kombat od NetherRealm Studios a někdy tento měsíc ještě Knytt Underground, pokračování her Knytt a Knytt Stories od společnosti Ripstone Games. Kompletní tisková zpráva Sony v PDF formátu zde.

Videorecenze Batman: Arkham City

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham City

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments