Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Filmový seriál Sedm divů Crysis 3 začíná

Režisér odkryje tajemství pralesa v New Yorku.

EA se dohodli s renomovaným filmařem na přípravě krátkých videí na podporu blížícího se vydání Crysis 3. Seriál s názvem Sedm divů Crysis 3 seznámí diváky s hrou, včetně nových zbraní, protivníků a herních funkcí a prvků. Dnes je možné podívat se na upoutávku a premiéra první epizody s názvem „Hell of a Town“ (EA přeložili jako Pekelné město) je naplánována na 12. prosince.

Teaser na Sedm divů Crysis 3

„Když mě EA a Crytek oslovily, zaujal mě nápad vytvořit emotivní příběhy jen s využitím počítačem generovaného obrazu,“ okomentoval to renomovaný režisér Albert Hughes. „Výzva v podobě natočení něčeho tak silně lidského bez přítomnosti jediné živé duše na obrazovce byla nesmírně lákavá." Každý díl totiž vznikal zcela s využitím herních prvků na bázi CryEngine 3, o níž tvrdí, že mu otevřela cestu ke "zcela unikátnímu způsobu prezentace příběhu".

Pokud vám jméno Alberta Hughese nic neříká, vězte, že se s bratrem zapsal do povědomí studentským snímkem Menace II Society a poté se podílel na filmech jako Dead Presidents, From Hell či Book of Eli. Při práci na seriálu k Crysis 3 byl v těsném kontaktu se členy vývojového týmu v Cryteku, psal scénáře, skládal dějové osy a tvořil natáčecí plány pro každé video.

Crysis 3 vyjde pro PC, PS3 a X360 dne 21. února 2013 a od pondělí jsou známy hardwarové nároky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crysis 3

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments