Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První přídavek k Assassins Creed 3, The Hidden Secrets, je venku

Kompilace obsahu, který byl dříve dárekem na obchodech.

UbiSoft oznámil první stahovatelný obsah The Hidden Secrets, který už je dostupný pro majitele Season Passu na PS3, PC a X360, zatímco pro samostatně kupující se objeví 11. - 13. prosince a na Wii U někdy později.

Vlastně jde o balíček tří misí, které byly dříve dostupné jako předobjednávkové dárky na různých obchodech. Jde o Lost Mayan Ruins, The Ghost of War či Dangerous Secred a vezmou hráče od ztracených mayských ruin až na volné moře. Každá úspěšná mise je odměněna zbraní.

Hráč také v tomto DLC obdrží dva singleplayerové kostýmy včetně uniformy legendárního kapitána Aquila a tradiční uniformu koloniálního asasína, plus dvě multiplayerové postavy včetně obávané Redcoat a smrtícího Snapshootera.

Jak známo, Season Pass pro AC3 garantuje přístup ke všem pěti DLC a ušetříte s ním více než čtvrtinu částky oproti tomu, než kdybyste kupovali přídavky samostantně, ale dá se zatím pořídit jen digitální distribucí, nikoli v kamenných obchodech v ČR.

Nášup obsahu se naplno rozjede až příště s rozšířením The Tyranny of King Washington, což bude nová singleplayerová mise vyprávěná přes tři epizody, která umožní hráčům prožít alternativní historii. Kromě něj se máme ještě těšit na obohacení multiplayeru v nadcházejícím The Battle Hardened balíčku.

Read this next