If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Na jaře The Last of Us, tvrdí americký obchod

Sony to výslovně nedementovala.

Nadcházející víkend bude ze syrové postapokalyptické survival akce The Last of Us od studia Uncharted představena nějaká nová postava spolu s trailerem na předávání cen Video Game Awards. Nebyl by to příhodný moment na oznámení přesného data vydání, dosud neurčitě mířeného na 2013, když právě na VGA před rokem byla hra poprvé ohlášena? Dost možná ano.

Přední americký řetězec Walmart totiž v obchodech začal vystavovat předobjednávkové balíčky pro The Last of Us, na kterých se doslova píše "jaro 2013". Jeden takový, prodejcem možná předčasně umístěný do regálů, vyfotil čtenář IGN:

Sony v oficiální reakci nebyla tak kategorická, jako když před pár dny dementovala jarní termín Beyond: Two Souls. "Ještě jsme datum The Last of Us neoznámili, Walmart pouze spekuluje," odvětila.

Walmart sice v pidi písmu varuje, že datum se může změnit, ale něco nám říká, že tahle PS3 exkluzivita od Naughty Dog na jaře skutečně dorazí. Už jen kvůli tomu, že právě na jaro byla již dříve oficiálně potvrzena knižní komiksová série The Last of Us: American Dreams, která se má objevit ve stejné době jako hra.

Párvteřinový teaser na VGA trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Last of Us

PS3

Related topics
PS3
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments