Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

BioShock Infinite posunutý o měsíc na konec března

Vysvětlení od Kena Levineho + čerstvé screenshoty.

Vlastní zpráva - Po skončení mediálního blackoutu začnou brzy vylézat nová preview z BioShock Infinite napsaná na základě předváděček v Los Angeles nebo příští týden v Londýně, i se zastoupením Eurogameru nebo třeba Mikoláše Tučka vyslaného za časopis Score.

Ještě předtím a před zítřejším VGA trailerem jsme se dozvěděli - vzhledem k ospale se rozjíždějící kampani - o nikterak překvapivém, už několikátém posunu vydání. Tentokrát naštěstí není tak dlouhý jako minule o půl roku.

BioShock Infinite tedy nevyjde koncem února, jak se dosud slibovalo, nýbrž o měsíc později, 26. března 2013. To je pravděpodobně americký termín, tím evropským by měl být pátek 29. března. Uvedl to přímo šéf vývojářů Irrational Games, Ken Levine, na setkání s novináři tento týden, zjistil EG.

"Když se k naší firmě připojil Rod Fergusson, bývalý šéf série Gears of War z Epicu, společně jsme si nad hrou sedli. Po analýze jejího stavu konstatoval, že by zasloužila ještě tak tři až čtyři týdny vylaďování a opravování chyb," vysvětlil Levine s dovětkem, že mu jeho přání odkývali, protože to bude jedině k prospěchu hry.

Dnes se také z BioShock Infnite objevila kupa nových screenshotů; naše dojmy publikujeme příští týden.

Read this next