Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Next-gen online RPG od spolutvůrců Far Cry 3?

Massive Entertainment na něj nabírají posily.

Od akvizice švédského studia Massive Entertainment (tvůrců Ground Control a World in Conflict) UbiSoftem zatím nedostalo samostatný projekt, spíš působilo v roli "přicmrndávače" pro jiné velké tituly tohoto výrobce. Stálo za moderními sekvencemi z Assassins Creed Revelations nebo kooperativní částí aktuálního Far Cry 3.

Nyní se zdá, že by se plné produkce mohla blížit nová, ještě neohlášená hra, na kterém by se více proslavilo. Ačkoli i zde opět půjde o kolaboraci několika poboček vydavatele, čemuž nasvědčuje podobná zmínka u šanghajské divize UbiSoftu.

Pro "AAA Online RPG na příští generaci konzolí" momentálně Massive hledají posily jako hlavního designéra levelů, zvukaře a další pro tým o velikosti až 250 lidí. Vhodní kandidáti by měli mít praxi při vytváření online/co-op multiplayeru v otevřeném herním světě a také s third-person akcemi.

Na něčem pro nové konzole zřejmě dělá i francouzské studio UbiSoft Montpellier, tvůrci Raymana, Beyond Good and Evil či naposledy ZombiU. Vyzradil to jeho zaměstnanec Benjamin Dumaz na LinkedIn profilu. Pouze tam nikde není zmínka přímo o závodech, jak reportovaly některé servery, ani s tímto žánrem nemá daná pobočka firmy žádné zkušenosti.

Video z hraní Far Cry 3 co-opu

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 3

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments