Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

UbiSoft našel partnera pro film podle Splinter Cell

S hvězdou a nadaným spisovatelem.

K tomuto účelu speciálně založená divize UbiSoftu se dohodla na spolupráci s firmou New Regency na filmovém zpracování série stealth akcí Splinter Cell, které se od roku 2002 celosvětově prodalo 23 milionů kusů.

"Nemohli jsme být šťastnější, když jsme se spojili při tvorbě filmu Splinter Cell s našimi přáteli v Ubisoftu a mohli jsme vytvářet další kultovní titul. S filmovou hvězdou, jakou je Tom Hardy a nadaným spisovatelem Ericem Warrenem Singerem, vím, že fanoušci nebudou zklamáni," řekl generální ředitel New Regency, Brad Weston.

Zápletka příběhu příští hry ze série s podtitulem Blacklist, předběžně plánované na březen, který se nejspíš posune, je následující: Armáda Spojených států je přítomna ve dvou třetinách zemí po celém světě. Skupina zběhlých států má této situace po krk a zahájí teror zvaný Blacklist - smrtící odpočítávání stupňujících se teroristických útoků na zájmy Spojených států.

Sam Fisher se stává velitelem nově zformované jednotky 4th Echelon: tajná jednotka která je pod velením prezidenta Spojených států amerických. Sam a jeho tým musí dopadnout teroristy za každou cenu a zastavit odpočet Blacklistu. Termín dokončení nebo aspoň zahájení natáčení filmu Splinter Cell není znám.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Splinter Cell: Blacklist

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments