Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Příští díl Assassins Creed v Brazílii?

Šéf tamního UbiSoftu ale hodil zpátečku.

Když se nad tím zamyslíte, z obchodního hlediska by to dávalo více než smysl. Brazílie bude v příštích letech středobodem zájmu díky pořádání Mistrovství světa ve fotbale (2014) a o dva roky později dějištěm letní olympiády (2016). Tamní herní trh navíc rapidně roste a nejen kvůli tomu tam nedávno Eurogamer otevřel svou pobočku BrasilGamer (jeho redaktor mimochodem dopředu v nadsázce slíbil, že nás všechny během MS ubytuje ve svém domě :)

Spekulace o umístění dalšího dílu Assassins Creed právě do Brazílie se zrodila prohlášením šéfa brazilského UbiSoftu, že série v příštím pokračování zamíří do jeho země. Bertrand Chaverot to měl uvést minulý týden pro web Techtudo a bylo dodatečně ověřeno, že nejde o chybu v překladu z portugalštiny.

Jenže v pozdější aktualizaci článku došlo k podivné změně inkriminované věty na něco úplně jiného a to že UbiSoft údajně pracuje na "ztvárnění historie Brazílie". Každopádně by to nebylo poprvé, co se Assassins Creed podívá na jihoamerický kontinent. Už DLC pro třetí díl obsahovalo některé mise v této destinaci a nedávno se šířila fáma o možná kooperativním stylu nástupce.

Read this next