Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Další dvě zimní hry s češtinou: Metro Last Light a Company of Heroes 2

Cenega se činí.

Vlastní zpráva - Možná to nebudou vyloženě zimní hry, pokud by dorazily až koncem března v kalendářním jaru. Obě však mají zimní atmosféru a nejedna postava v nich umrzne. Důležité je, že k Crysis 3 a Tomb Raiderovi se přidají dvě očekávané hry, které budou dostupné v naší mateřštině.

Postapokalyptická first-person střílečka Metro: Last Light a real-time strategie z druhé světové války Company of Heroes 2 mají mít společné nejen zasazení na Východ a distributora THQ, ale také lokalizaci do češtiny formou titulků. Vyplynulo to z údajů visicích na obchodu Xzone.

Podle informací Eurogameru má být druhé pokračování Metra navíc přeloženo jak na PC, tak i ve verzích pro PS3 a X360, což stále nebývá pravidlem. Na podzim se tak stalo jen u Dishonored, Assassins Creed 3, FIFA 13 a Epic Mickey 2.

Distributor Cenega Czech to zatím nijak nekomentoval, byť tipujeme, že oficiální ohlášení se dá čekat v řádu příštích pár týdnů. Dříve se o překladech obou her spekulovalo v souvislosti se změnou zastupování THQ z Comgadu na Cenegu, ale tehdy to ještě nebylo jisté, na rozdíl od stavu nyní.

Kompletní Genesis trailer z Metro: Last Light

Read this next