Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Unikly detaily o třetím přídavku pro Borderlands 2

Na nejvíce exotický kontinent Pandory.

Gearbox nemusí nic oznamovat, jeho komunita si umí poradit sama. Uživatel Redditu se znovu pohrabal v souborech posledního updatu pro Borderlands 2, z nichž vyčetl náplň ještě neohlášeného DLC. Jak známo, bude se jmenovat Sir Hammerlock's Big Game Hunt a půjde o třetí, předposlední přídavek garantovaný v rámci Season Passu.

Pětice hlavních příběhových misí a tucet vedlejších stopovacích od Sira Hammerlocka vás zavede na nejvíce exotický kontinent Pandory s názvem Aegrus, který se skládá z džungle a bažin. Putovat po nich budete s novým dopravním prostředkem, kterým nemůže být nic jiného než loď, tzv. fan-boat, s přizpůsobitelným vzhledem z 68 variant a patřičnou výzbrojí.

Každá třída postav v DLC dostane nový vzhled hlavy a obleček, které jsou k vidění na obrázcích. Bojovat budou s novým raid bossem o velikosti menší budovy i novými druhy nepřátel (borok či scaylion). Chybět nemohou ani další předměty či místnost s poklady ohraničená časovým limitem. Zatím ale není jasné, kdy toto rozšíření vyjde.

Read this next