Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vychází The Hunt Map Pack pro Medal of Honor

S nejnebezpečnějším místem na světě.

Warfighter nezaznamenal ani zdaleka takový úspěch jako před rokem Battlefield 3, EA to však neodradilo od podpory značky Medal of Honor s dopředu avizovaným přídavkem. Tento The Hunt Map Pack pro konzolovou verzi hry vychází právě dnes za 10 dolarů nebo 800 Microsoft bodů, ale pro hráče s limitovanou nebo deluxe edicí hry je k dostání bezplatně. PC verze byla na poslední chvíli dočasně odložena.

DLC se snaží svést na premiéře filmu Zero Dark Thirty od Sony Pictures. "V rámci tohoto unikátního partnerství v rámci USA a Kanady věnuje společnost EA až do 19. března 2014 nadaci Special Operations Warrior Foundation jeden dolar z každého prodaného balíčku," uvedli EA.

Obsahuje dvě nové multiplayerové mapy podle skutečných lokalit. První je prosperující černý trh se zbraněmi v pákistánském Darrá (Darra Gun Market), cožmá být jedno z nejnebezpečnějších míst současnosti. Druhou lokalitou je Čitral (Chitral) v nejsevernější části Pákistánu poblíž hranic s Afghánistánem a Čínou. Je to drsný nehostinný kraj pod nadvládou místních kmenů, kde se neodvažuje operovat ani pákistánská armáda. Balíček rovněž nabízí novinky v podobě šesti zbraňových konfigurací, 14 skinů pro zbraně a 10 hodností pro multiplayer.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Medal of Honor: Warfighter

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments