If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Total War: Rome 2 nakonec v češtině bude

Vittoria!

Vlastní zpráva - I díky vašim četným ohlasům na včerejší článek, kde mnozí vyjádřili svůj nesouhlas s absencí překladu a vyhrožovali zrušením předobjednávky, se situace okolo lokalizace nečekaně změnila. Total War: Rome 2 nakonec neporuší tradici této série historických strategií, co se týče oficiální lokalizace, která v minulosti chyběla jen u prvního Shoguna.

"Nedovedete si představit, jaké boje za tím stály, ale Comgad dokázal, že to dokáže. Total War: Rome II nakonec v oficiální češtině bude!," napsal dnes odpoledne na Twitteru Filip Ženíšek, lokalizační manažer Comgadu.

Čerstvou informaci potvrdil Eurogameru i ředitel distributora Milan Czarnowski. Prý se jim, zčásti i díky existenci našeho článku, povedlo najít vhodné argumenty, které Segu přesvědčily v nalezení řešení, aby jinak nákladná čeština do Rome 2 mohla vzniknout. Nyní ještě Comgad čeká na finální potvrzení, ale to by už měla být pouhá formalita, kterou bude následovat oficiální ohlášení.

Dnes se objevilo v krátkém sledu další oficiální video, v němž vývojáři z Creative Assembly odpovídají na časté dotazy fanoušků:

Dnešní video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Total War: Rome II

Video Game

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments