Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Proč je kolem samostatného DayZ takové ticho?

Autor uvažoval o opuštění branže.

Pro plnohodnotnou verzi survival akce DayZ se do konce roku plánoval betatest, avšak je jasné, že se tak nestane, částečně možná i kvůli situaci v Řecku. Na toto konto Bohemia Interactive v půlce prosince pouze konstatovali, že studio na hře stále pracuje a že ji pořád vede Dean Hall.

Tento dosud neutahatelný, energií sršící sympatický chlapík původně z novozélandské armády, který chce v příštím roce s expedicí vylézt na Mount Everest, nebyl dlouho slyšet. Až nyní se projevil na Redditu a nebyl zrovna v tom nejlepším rozpoložení. Fanoušci se ho totiž nemohli nezeptat na kauzu okolo The War Z, z které by jeho DayZ klidně mohl těžit, ale na něčem takovém se Rocket určitě nemíní přiživovat.

"Jsem tím dost deprimovaný. Celá sága takového vývoje [The War Z] mě donutila k vážnému uvažování, zda vlastně chci být součástí herní branže a zda by pro mě nebylo lepší, pokud bych se projektu vůbec neúčastnil. Nedávno mi doktor zjistil vysoký krevní tlak. Některé věci v životě nestojí za dělání si starostí," napsal Dean Hall.

Novináři ho prý nadále bombardují s žádostmi o rozhovory a jeho názory na různé události, ale v zájmu jeho duševního zdraví se rozhodl uzavřít sám do sebe a v klidu domova pokračovat ve vývoji samostatného DayZ, stejně jako to činí zbytek týmu. Něco nového se o hře prý dozvíme, až se současná bouře uklidní.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

DayZ

PS4, Xbox One, PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments