If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Novoroční nadílka her zdarma s PlayStation Plus

BioShock 2, Guardians of Middle Earth a Mortal Kombat.

Ve zjevné snaze o svezení na vlně zájmu o březnový třetí díl Infinite se Take 2 dohodli se Sony na zařazení předešlého dílu BioShock 2 do nabídky služby PlayStation Plus. Pro její předplatitele to znamená, že tuto střílečku pro PS3 si mohou ode dneška zdarma stáhnout a přidat se tak k 2,5 milionům majitelům z dřívějška. "BioShock 2 přináší hráčům jedinečnou směs výbušných zážitků z boje z pohledu první osoby, poutavého příběhu a intenzivního režimu pro více hráčů," připomíná Sony těm zapoměntlivým.

Trailer z BioShock 2

Tento měsíc dále předplatitelé PS Plus dostávají bojovku Mortal Kombat (na rozdíl od minule tentokrát ve verzi pro PS3) a fantasy RTS Guardians of Middle-Earth (vyšla teprve před Vánocemi). Z menších titulů to je vedle v prosinci dostupné plošinovky Knytt Underground (do 23.1.) ještě dvojice her pro VITA: Pinball Arcade (od 23.1.) a Jet Set Radio (od 16.1.), který otestuje vaše umělecké vlohy v japonském Tokiu.

Pokud by vás nabídka her zdarma zaujala a zatoužili jste po předplatném PS Plus, lze využít 25% slevu z ročního členství, ale tato akce pro nové zájemce i pro prodloužení stávajícího předplatného platí jen do 9. ledna.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

BioShock 2

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Guardians of Middle-earth

PS3, Xbox 360, PC

See 1 more

Mortal Kombat (1992)

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments