Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Detaily o týmových režimech Tomb Raidera

Rescue, Cry for Help, Team Deathmatch.

V návaznosti na včerejší zprávu o přítomnosti multiplayeru v Tomb Raiderovi prosákly na internet detaily o jeho jednotlivých režimech. Zdrojem je zmiňované preview v Oficiálním Xbox magazínu, z nějž někdo vyzobal klíčové informace.

Nátuře hry o přežití se herní módy pokusily náležitě přizpůsobit, minimálně názvy a principem svého fungování. V Rescue se přeživší snaží sbírat lékárničky a donést je do určené destinace, zatímco domorodí mrchožrouti se jim v tom snaží zabránit a připsat si na své konto co nejvíce zabití se smrtícími závěrečnými údery.

Mód Cry for Help zase má klást důraz na prozkoumávání a sběr předmětů namísto boje (více se zatím neví). A nemůže chybět tradiční týmový deathmatch, v němž jde pouze o vyhlazení soupeře na tři kola. Všichni účastníci takového klání si ale na ostrově musí dát pozor na nastražené pasti, jako jsou bodáky vystřelující ze zdi, nebo zničitelné prostředí, například mosty.

Mezi zbraněmi bude dostupný i luk ze singleplayeru a za předvedené výkony obdržíte zkušenostní body, které poslouží k vylepšení statistik nebo nakoupení nové postavy. To pro případ, pokud by vám nevyhovovaly ty základní nabízené s rozličnými charakteristikami a výbavou (např. granátomet, pistole, horolezecká sekyra hodící se k boji na blízko).

Read this next