Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nintendo: Letos mraky fantastických her pro Wii U

S těmi multiplatformními to však je horší.

V Oficiálním magazínu Nintendo hýří nadšením z bezvadného výhledu na 2013: "Po silném startu bude následovat neméně silné 1. čtvrtletí letošního roku s fantastickými tituly jako Monster Hunter, Ninja Gaiden či Sing Party."

A to ještě nezmínilo Rayman Legends nebo LEGO City Undercover, rovněž cílené na toto čtvrtletí, i když u té druhé jmenované hry bychom si na to nevsadili. Na jaře se k nim přidá Pikmin 3 a spousta novinek na E3, kde má nové hry oznámit slavný designér Miyamoto, slíbil šéf Nintenda Reggie Fils-Aime.

Z hlediska exkluzivit to je tedy pro Wii U dobré. Bohužel to samé se nedá říct o těch nejočekávanějších multiplatformních hrách letošního roku, které nepůjdou ve stopách Black Ops 2 nebo Assassins Creed 3 a na Wii U jaksi zapomínají.

Domácí fanstránka Ninty.cz sebekriticky zkompilovala seznam her, které budou vedle ostatních konzolí i ve verzi pro Wii U. A je velmi krátký, jen s Aliens: Colonial Marines a Injustice: Gods Among Us.

Všechny ostatní velké hry jara pro Wii U prostě nebudou (Tomb Raider, GTA 5, Metro Last Light, Dead Island Riptide, Crysis 3, BioShock Infinite atd.) a například takový Capcom prohlásil, že se nechce zabývat opožděnými porty pro Wii U, tzn. na Wii U nebude ani DMC nebo Lost Planet 3 - více v naší Wii U sekci.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Wii U

Nintendo Wii U

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments