Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bobby Kotick říká, že film podle Call of Duty nebude

Prý by to uškodilo značce.

Pokud jste si říkali, že máte málo her ze série Call of Duty a chtělo by to ještě něco - třeba hollywoodský velkofilm - asi vás zklameme. Ačkoli Bobby Kotick, šéf Activisionu, chce vydělávat peníze kde se dá, filmu podle této značky se jen tak nedočkáme.

V rozhovoru pro New York Times šéf Activisionu řekl, že má pocit, že filmová adaptace známé akční série (která se tváří jako filmy od Michaela Baye sama o sobě - pozn. red.) by značce uškodila. Vychází také z toho, že filmové adaptace videoher se fanouškům her nikdy moc nelíbí.

Podle článku v New York Times se Activision snažilo kontaktovat několik filmových studií, ale společnost je všechny odmítla. Ostatně, Activision a Blizzard už nějakou dobu pracují na filmové verzi World of Warcraft a po létech z toho zatím stejně nic nevzešlo.

Ubisoft s Activisionem ale očividně nesouhlasí, protože chystají film podle Assassin's Creed, ve kterém by si měl hlavní roli zahrát oceňovaný herec Michael Fassbender. Ve filmové adaptaci série Splinter Cell by se měl zase objevit Tom Hardy.

Read this next