Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Popis pestré palety map z prvního DLC pro Black Ops 2

Voda, Alpy, promenáda a písečné duny.

Buď šlo o opakované fatální selhání někoho z Activision nebo naopak řízenou virálku s cílem pouštět drobky postupně jeden po druhém, aby se jim dostalo větší pozornosti než při standardním oznámení. Nyní už to každopádně nemá smysl řešit, protože první DLC Revolution pro Black Ops 2 bylo předevčírem oficiálně oznámeno videem.

Jak vyplynulo z popisku na Amazonu, první ze čtyř multiplayerových map, Hydro v Pákistánu, má být rozlehlá a umožnit využít vody z přehrady ve svůj prospěch pro zablokování tras a zastavení nepřátel. Downhill bude středně velká mapa ve francouzských Alpách, včetně sněhu, vleků a strategicky umístěné horské boudy.

V mapě Grind zavítáte do Benátek, ale nikoli do těch italských, nýbrž na stejně nazvanou pobřežní promenádu v kalifornské Santa Monice, kde by ve skateboardovém parku měly probíhat velice svižné přestřelky. Mirage se zapíše do povědomí písečnými dunami v asijské poušti Gobi, což zpestří hratelnost různými vyvýšeními.

Do nedaleké Číny pak bude zasazena nová mapa Die Rise pro režim Zombies, kde invaze nemrtvých proměnila město v nebezpečné pohřebiště. Zombies se obohatí i o nový mód Turned, který dovolí lidem hrát za zombíky. Jak známo, v DLC cíleném nejprve pro X360 na 29. ledna (ostatní platformy později) přibude i další zbraň Peacekeeper SMG, samopal vyznačující se silou a přesností.

Jedná se o první ze čtyř plánovaných přídavků v letošním roce. Získat půjde v rámci předplatného Call of Duty Elite za 50 dolarů nebo samostatně po kouskách, kdy každý stojí 15 dolarů (1200 MS bodů).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops 2

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments