If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - 11. ledna

Tvůrce Portal filmu do Hollywoodu, BioShock v Minecraftu, Far Cry app...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den ráno přesně v 7:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Na Androidu a iOS zařízeních je už k dispozici aplikace Far Cry Outpost, díky které můžete dekryptovat zakódovaná data v koopu a multiplayeru a získávat nové zbraně a vybavení. Také tam můžete sledovat vylepšování své postavy.

- DmC Devil May Cry bude mít jedno DLC zdarma s názvem Bloody Palace Mode. Jakmile pak hru dokončíte, získáte dalších 100 levelů plných demonů a nepřátel včetně pěti bossů. To abyste se nenudili.

- Stále se pracuje na Wii U Virtual Console. To vám umožní hrát Wii tituly na Wii U GamePadu, teď můžete starší hry hrát pouze na televizi.

- Retro City Rampage přijde na PS3 a PS Vita příští týden - přesně 16. ledna. Co potěší majitele obou zařízení - půjde o Cross Buy, tedy stačí si hru koupit jednou a budete ji vlastnit jak na velké konzoli, tak i na handheldu.

- V Black Ops 2 multiplayeru je už nahráno celkem 427 milionů hodin. Hm, kdyby se ti lidé věnovali raději výzkumu, možná už máme lék na AIDS!

- Nová adventura The Cave od Doublefine Studios, na které pracoval tvůrce série Monkey Island, už je jako předobjednávka na Steamu. Na tom českém za 12.99 euro.

- Člověk, který natočil tenhle výborný fanouškovský Portal film, se očividně prosadil v Hollywoodu. Dan Trachtenberg, jak se jmenuje, dostal za úkol natočit filmovou adaptaci senzačního komiksu Y: The Last Man. To je takové postapokalyptické sci-fi o tom, že být posledním žijícím mužem na Zemi není takový ráj, jak by si člověk představoval.

- Google už se nehodlá soudit s Microsoftem kvůli dvěma patentům, které způsobily, že hodlali zastavit prodeje Xboxu 360. Původně šlo tedy o spor Motorola vs Microsoft, ale Motorola už patří Google, protože Google jednou koupí celý svět!

- Z GT Academy v Gran Turismo 5 se stane ve Velké Británii regulérní televizní reality show. V ní budou amatéři trénováni, aby se z nich stali profesionální automobiloví závodníci pro Nissan. Do GT Academy se přihlásilo 830 tisíc hráčů ze 14 evropských zemí a pořad bude ukazovat finalisty.

- Chcete vidět celé úvodní intro původního BioShocku předělaného v Minecraftu? Samozřejmě, není problém!

Microsoft CZ @Microsoft_CZ 1d 60 milionů prodaných licencí Windows 8 za deset týdnů? Done! :-)

Martin Schovanec ‏@schovanec Před lety bych si to nedokázal ani představit, ale už je to tak. Xzone se blíží ke své 500 000. prodané hře.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Portal 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments